Beleef 100 jaar ABB-Vynckier vanop de eerste rij!

Van Vynckier over GE naar ABB. Op 100 jaar tijd hebben we een hele weg afgelegd in België, samen met u.

Om dat te vieren en u te bedanken voor het jarenlange vertrouwen hebben we onze colli actie vernieuwd. En hoe!

Goed nieuws: u kan blijven sparen voor fantastische feesttickets

Nu onze colli actie verlengd is, kan u nog volop flashes sparen en die tot 30 juni omruilen voor feesttickets. Profiteer ervan, want al zijn de muziekfestivals uitgesteld tot volgend jaar en is de Roland Garros Women’s Final verplaatst naar zaterdag 3 oktober 2020, onze tickets blijven geldig, ook die voor de pretparken. Zorg dus dat u vóór 30 juni uw tickets bestelt als u straks niks van de ambiance wil missen!

Het enige evenement dat definitief geannuleerd werd, is de Red Devils Kick-Off in de Vynckier Arena. Jammer voor de vele voetballiefhebbers, maar helaas.

We blijven ondertussen de ontwikkelingen volgen en brengen u meteen op de hoogte als we meer nieuws hebben. Veel spaarplezier!

En niet vergeten: geef uw codes snel in, want first come, first served.

Extra feestelijke colli actie

Bestel van 16 maart tot en met 29 mei 2020 collis bij uw groothandelaar en verzamel flashes (punten). Heeft u er voldoende? Dan kan u die inwisselen voor een exclusief ABB-Vynckier feestticket waarmee u kan genieten van een absoluut topevenement!

Zo maakt u kans op een feestticket

Hoe werkt de actie? Simpel. Volg deze 3 stappen en u bent straks een onvergetelijke belevenis rijker!

EERST REGISTREREN

Registreer u met uw persoonlijke code op dit spaarplatform en ontvang meteen 1 flash (gratis!). U vindt uw registratiecode in de brief die u van ons toegestuurd kreeg samen met de folder over deze actie. Geen brief ontvangen of bent u ze kwijt? Vraag uw code dan aan via de actiesite. 

INLOGGEN

Log in met uw persoonlijke code en controleer eerst of uw gegevens kloppen en wijzig waar nodig. Vanaf nu heeft u toegang tot het spaarplatform.

COLLIS KOPEN

Koop collis bij uw groothandelaar. Bij elke colli zit een kaart met een unieke code. Vul die in op de website. Zo ontvangt u flashes die u dan later kan inruilen voor een feestticket. Op dit wedstrijdplatform kan u altijd uw totaal controleren.

Wees er snel bij!

Wilt u kans maken op een ABB-Vynckier feestticket? Wacht dan niet te lang en wissel uw flashes snel in voor het ticket van uw keuze.

Het aantal tickets is immers beperkt en: first come, first served! Heeft u voldoende flashes? Ruil ze dan zeker vóór 30 juni 2020 (maar liefst vroeger!) in op de website.