FAQ

Algemeen

Hoe werkt het platform?

Registreer u met uw persoonlijke code op deze website en ontvang meteen uw eerste flash (gratis!). U vindt uw code in de brief die u van ons toegestuurd kreeg. Geen brief ontvangen of bent u deze kwijt? Vraag uw code dan aan via de actiesite.

Controleer na het inloggen eerst of uw gegevens kloppen en wijzig waar nodig. Koop collis bij uw groothandelaar.

Bij elk van de residentiële collis zit een kaart met een unieke code. Geef die in op de website. Zo verzamelt u flashes die u vervolgens kan inruilen voor een feestticket voor één van de evenementen die we speciaal voor deze colli actie hebben geselecteerd.

Let op: wilt u kans maken op een ABB -Vynckier feestticket? Wissel uw flashes dan snel in, want het aantal tickets is beperkt en... first come, first served! 

Welke collis komen in aanmerking voor deze actie en hoeveel flashes leveren ze u op?

Er zijn in totaal 8 residentiële collis. Het betreft 6 kleine collis  (t.w.v. € 430, excl. btw – goed voor 1 flash) en 2 grote collis  (t.w.v. € 1160, excl. btw – goed voor 3 flashes).

Bij de industriële collis komen 6 productgroepen in aanmerking voor de actie. Per bestelling van € 500 (excl. btw) ontvangt u 1 flash via uw vertegenwoordiger.

Waarom bestaat dit platform?

Op dit wedstrijdplatform kan u de unieke codes die u bij aankoop van uw collis krijgt, ingeven en inruilen voor flashes.

Zo maakt u kans op feesttickets. U kan hier ook te allen tijde het aantal flashes dat u gespaard hebt, controleren.

Wat is 100 jaar Vynckier?

Wij zijn een eeuw jong! Van Vynckier over GE naar ABB. Op 100 jaar tijd hebben we een hele weg afgelegd in België.

Om dat te vieren en u te bedanken voor het jarenlange vertrouwen hebben we onze colli actie vernieuwd.