Vier 100 jaar ABB-Vynckier

Verzamel flashes en trakteer uzelf op fantastische cadeaus!

Innoveren en blijven doorgaan! Het zit in ons. Daarom zetten we, na 100 jaar, in België een nieuwe stap als ABB-Vynckier. En dat willen we, nu het weer mag, samen met u doen.

Extra feestelijke colli actie

Met onze vernieuwde colli actie trakteren we u op onvergetelijke uit-uw-kot ervaringen. De spelregels zijn nog altijd dezelfde: bestel van 07/09/2020 tot en met 01/11/2020 colli’s bij uw groothandelaar en verzamel flashes (punten). Zo maakt u kans op een exclusief ABB-Vynckier ticket voor een absoluut topevenement of een flinke dosis pretparkplezier.

Zo maakt u kans op een feestticket

Hoe werkt de actie? Simpel. Volg deze 3 stappen en u bent straks een onvergetelijke belevenis rijker!

EERST REGISTREREN

Registreer u met uw persoonlijke code op dit spaarplatform en ontvang meteen 1 flash (gratis!). U vindt uw registratiecode in de brief die u van ons toegestuurd kreeg samen met de folder over deze actie. Geen brief ontvangen of bent u ze kwijt? Vraag uw code dan aan via de actiesite. 

INLOGGEN

Log in met uw persoonlijke code en controleer eerst of uw gegevens kloppen en wijzig waar nodig. Vanaf nu heeft u toegang tot het spaarplatform.

COLLIS KOPEN

Koop collis bij uw groothandelaar. Bij elke colli zit een kaart met een unieke code. Vul die in op de website. Zo ontvangt u flashes die u dan later kan inruilen voor een feestticket. Op dit wedstrijdplatform kan u altijd uw totaal controleren.